ВИЦ: Запросување

- Категорија: Вицотека

ЗапросувањеКире ти нели се ожени за Мими?
– Не! Ја запросив, клекнав на колена, но таа ме одби, затоа што сум бил сиромав…
– Што не ѝ кажа дека имаш многу богат дедо?
– Па и кажав!
– И!?!?!
– Сега ми е баба…

loading...

Слични објави

ВИЦОТЕКА: Бракоразводна парница.

Бракоразводна парница: Жената: – Дете ќе остани со