Виц на денот – Трпе и внуците

Едвај успеал некако Трпе да ги собере внуците кај него дома:

– Слушајте деца, еден ден, ако умрам, сакам на гробот да ми поставите ви-фи рутер.

– Зошо бе дедо?

– Па, за почесто да ме посетуете, да ви ибам тоа копиљаците!!!

loading...

КОМЕНТАРИ