(ВИДЕО) СНИМКА ШТО ГО ШОКИРАШЕ СВЕТОТ: Погледнете како Кинезите прават вештачки јајца

Кина веќе со години наназад е позната како една од водечките земји во кои се произведува лажна стока, но за жал некои работи и таму отишле премногу далеку, па според најновите информации, во оваа земја се произведуваат дури и лажни прехранбени производи.

Во последно време се појавија гласини дека во некои делови на Азија се појавиле лажни пилешки јајца, а видеото кое можете да го погледнете подолу дефинитивно ги потврдува ваквите шпекулации. Како што и самите ќе видите, јајцата се произведуваат со користење на пластика и други непознати супстанци од кои се прават жолчката и белката на јајцето.

Можеме само да замислиме како овие јајца би влијаеле врз човековото здравје…

loading...

КОМЕНТАРИ