Видео кое го обиколи цел Свет: 10 диви свињи со неверојатна брзина го препливуваат Црното Море

- Категорија: Видео

Бугарски рибар снимил неверојатно видео. Додека ловел во водите на Црното Море забележал 10 диви свињи кои со неверојатна брзина препливувале преку морето.

Десетминутното видео е навистина фасцинантно и е вистинска несекојдневна појава.

Погледнете:

loading...

Слични објави

Кои се девојките во елитни униформи во ЕБР? (видео)

Иако работата им е непредвидлива, честопати на работ