Утрово на излезот од Скопје за влакно избегнат инцидент-Како не треба да се вози на замрзнат автопат

- Категорија: Видео

Снимкава е направена утрово на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.

Еве како не треба да се вози во вакви услови за сообраќај.

loading...

Слични објави

Кои се девојките во елитни униформи во ЕБР? (видео)

Иако работата им е непредвидлива, честопати на работ