Укината забраната за камиони на Плетвар и Ѓавато

- Категорија: Патување

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила  на на планиските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП Македонијапат.

loading...

Слични објави

Забрана за камиони на Плетвар, Стража, Пресека, Маврово-Дебар… еве каде не се вози

ПОНЕДЕЛНИК, 16 ЈАНУАРИ 2017 09:25:00 АМСМ СЛУЖБА ЗА