Специјална понуда од Дистрикт бар и ресторан за Стара Нова Година

Првата afterwork забава #Friday50 во Дистрикт бар и ресторан во новата година ќе има специјално издание и ветува одлична забава.

На 13ти јануари 2017 година, ноќта за Стара Нова Година во Дистрикт бар и ресторан започнува во попладневните часови со DJ Мартин, од Antenna5 радио кој ќе ја загрева атмосферата од 17.00 до 20.00 часот. Забавата продолжува со Даниел Максимов и неговиот музички сет до 12 часот и 30 минути по полноќ, за второто одбројување и испраќање на 2016 година. За гостите се понудени 3 типа мени за храна со цени од 15 евра, 20 евра или 25 евра, а пијалакот е A La Carte.

Нови журки, стари навики, традиционално и овој петок ќе бидат доделени 50 бесплатни коктели за првите 50 гости кои ќе ја употребат шифрата #Friday50 на барот во Дистрикт бар и ресторан.

Резервациите се ограничени и ќе биде по принципот Прв дојден, прв услужен. Повеќе информации и резервации на телефонскиот број 02 510 2535.

Дочекајте ја Стара Нова Година во Дистрикт бар и ресторан и имајте незаборавна ноќ.

loading...

КОМЕНТАРИ