Специјален попуст од 30% во Hummel за сите членови на аеробик центарот

Освен членовите на фитнес центарот Cybex, специјални ваучери со 30% попуст на целата пролет-лето Hummel колекција, добиваат и членовите на аеробик центарот при СЦ „Јане Сандански”.

Спортската продавница Hummel се наоѓа во западниот дел од спортскиот центар, и сите останати може да ја посетат и да ја погледнат колекцијата пролет-лето која тукушто пристигна.

Во новата колекција можете да одберете опрема за на тренинг, патики, костими за капење.

За повеќе информации посетете ја нашата веб страница www.scjanesandanski.mk, или следете нè на Facebook и Instagram.

loading...

КОМЕНТАРИ