Си купил патики од Кина преку интернет за 12 евра, си добил и ИЗНЕНАДУВАЊЕ гратис!

Кинезите најдоа начин како да продаваат брендирана роба, без никој да не се посомнева дека се работи за фалсификат.

loading...

КОМЕНТАРИ