СИ ИМАМЕ ЗЛАТНА МАКЕДОНИЈА: Четиригодишно девојче објаснува зошто ја напуштаат Англија (ВИДЕО)

Златна Македонија си имаме, а седиме тука во оваа неубава држава. Тука само платите се поскапи – вели девојчето

 Четиригодишно девојче објаснува зошто сака да си замине од Англија и повторно да се врати во родната земја Македонија.

„Златна Македонија си имаме, а седиме тука во оваа неубава држава. Тука само платите се поскапи и ништо друго. Немам ниту другарки“ – вели девојчето обраќајќи им се на родителите.

Видеото го објави Мотика, погледнете го:

loading...

КОМЕНТАРИ