„Секс турист“ направил мапа на најлесни девојки во светот: Еве како се рангирани Македонките

- Категорија: Љубов и секс, Живот

Мапата која што ја изработил еден „секс турист“ кој го прошетал цел свет, покажува во кои земји со девојките можете лесно да имате секс, а кои се потешки на тоа поле. Македонките се сместени во третата група, на средина, односно во групата на нормални девојки.

Мапата е поделена на пет бои според „леснотијата“ на девојките -многу лесно може да се „легнат“, лесно може да се „легнат“, нормална „тежина“, тешко може да се „легнат“ и многу тешко може да се „легнат“.

Македонките на мапата се претставени со жолта боја, односно со бојата која ја означува групата на нормални девојки.

loading...

Слични објави

МАЈКА ГО ОСТАВИЛА СВОЈОТ СИН САМ НА -21:Во колибата влегло куче,а соседите ги пронашле после 2 дена…

Херојскиот чин на едно куче го спаси двегодишното