Се разведе ли? (ВИЦ)

- Категорија: Вицотека

Се среќаваат двајца пријатели:
– Кај си бе брат… се разведе ли?
– Не, се премислив…
– Е зошто?
– Па… заборавив да ја платам сметката за интернет и ми го исклучија… седнавме со жената, испивме по едно кафенце, малку муабет… а бе таа не била толку лоша!

loading...

Слични објави

Стрип! А глава те боли а?

loading...