Само да ти кажам да не сметаш на мене

- Категорија: Вицотека

Pijan covekКиро, мртов пијан, запуштен, небричен со шпил од карти во рака, пушејќи цигара ѕвоони на ѕвончето во една куќа…
Вратата ја отвара една средновечна жена.
– Повелете!
– Извинете што ѕвоонам во овие касни саати. Дали вие, оставивте оглас на интернет дека барате педантен маж, кој не пие, не пуши, не се коцка…
– Да, точно така!
– Е па јас дојдов да Ви кажам да не сметате на мене!

loading...

Слични објави

Стрип! А глава те боли а?

loading...