Руска финта за загревање на моторот на екстремно ниски температури

- Категорија: Патување

Колку и да не ви пали колата, колку и да сте очајни, не правете го ова!

loading...

Слични објави

Од Дневникот на една Шетачка: Тонино Лмаборџини во мојата омилена слаткарница Дизниленд Хит!

Многу сакам да патувам. Толку многу сакам да