Работно време во СЦ “Јане Сандански”

- Категорија: Занимливости

Почитувани посетители,

Ве известуваме за работно време на подружниците во СЦ “Јане Сандански” за оваа недела (01-07.01.2016)

Тенниспарк – 01.01 и 07.01.2017 година нема да работи.
02.01. и 06.01.2017 работно време од 10.00 до 17.00 часот.

Игротека “Бајка” – 01.01 и 07.01.2017 нема да работи.
02.01.17 работно време од 12.00 до 19.00 часот.
06.01.17 работно време од 11.00 до 15.00 часот.

Атоперална – 01.01.17 нема да работи.
02.01, 06.01 и 07.01.17 работно време 08.00 до 20.00 часот (редовно работно време).

Фитнес центар – 01.01. 02.01. и 07.01.17 нема работи.
06.01.17 работно време од 08.30 до 18.00 часот.

Аеробик центар – 01.01, 02.01, 06.01 и 07.01 нема да работи.

loading...

Слични објави

Тојота САД најдоа Тојота Такома од 2000 год., која поминала 1 милион и 600.000 километри. Она што го направија заслужува секаква почит

Каросеријата на автомобилот е прилично оштетена, но според