Sale!

Полнач за мобилен телефон

250 ден 150 ден

Универзален полнач за мобилен телефон (Android). Тенок и мек кабел кој овозможува лесно виткање и е погоден за носење во ташна.

– Цената е со вкалкулиран ДДВ 18%.

In stock