Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија

- Категорија: Македонија

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија на г. Никола Груевски, претседател на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

????????????????????????????????????
loading...

Слични објави

Какво ќе биде времето од денес до недела и состојбата на патиштата во Македонија

Порадни снежни врнежи: Забрана за сообраќај на тешки