Познатиот охридски рапер Змејко (Марио Змејковски) снима заедничка песна со скопскиот мс ДИО

- Категорија: Музика

Змејко и Дио ви ја претставуваат новата песна “МРТВО ПОЛЕ”.

Змејко досега има издадено повеќе соло теми, како „Оставам сè“, „Сами сме оставени“, „Позитива“, „Ти си ти“, „Омега“ и други.

Но наскоро прифаќа дека ќе снима и повеќе соработки со Струшки, Охридски, Битолски и Скопски артисти но и соло песна со прв видео спот… очекувајте наскоро многу нови проекти!

loading...

Слични објави

Скопје ќе шизи во Епицентар на германскиот техно диџеј Monoloc

Во петок на 20-ти јануари во клубот Епицентар