Перење на возилата во зима за да ги заштитиме од несакани дејства

- Категорија: Патување

Перењето на возилата во зима овозможува навреме да ги заштитиме од несакани дејства. На тој начин возилата траат подолго и ја задржуваат цената. Секоја појава на снег, валкани дождови, лапавица, смог, или кал го нагризуваат металот на возилото и бојата се уништува. Се појавува корозија и рѓа на возилото.


Месечното одржување на возилата во автопералната
Sonax не само што ги штеди вашите пари, туку и го чува вашето возило. Автопералната Sonax ви нуди гратис ВИП перење, доколку предходно го исперете возилото 10 пати. Со 5 перења, добивате 6-то гратис. За сите следува и подарок освежувач со дресот на Вардар.
Додека го чекате вашето возило ви предлагаме да седнете во кафе-бар
Бајка каде добивате 20% попуст на сметката.

loading...

Слични објави

Забрана за камиони на Плетвар, Стража, Пресека, Маврово-Дебар… еве каде не се вози

ПОНЕДЕЛНИК, 16 ЈАНУАРИ 2017 09:25:00 АМСМ СЛУЖБА ЗА