Оригинален дочек на новогодишната ноќ во МНТ со Сашко Коцев, Игор Џамбазов и Гуру Харе Бенд

- Категорија: Култура

Оригинален дочек на новогодишната ноќ „НОЌ СО ЅВЕЗДИТЕ“

Сашко Коцев, Игор Џамбазов, Гуру Харе Бенд
Новогодишен коктел!
Биди поразличен и дочекај ја новогодишната ноќ во МНТ, следуваат безброј изненадувања.

Stand Up!

Хумор!
Забава!
Журка!
Дружење!
Блуз!
Новогодишен коктел!

Билетите се веќе пуштени во продажба на билетарницата во МНТ

Цени на билетите:
Партер и галерии – 1800 денари
Балкони до сцената и централна ложа – 2500 денари

За подетални информации јавете се на билетарницата на МНТ
тел. 02 3230 304

loading...

Слични објави

Награда за животно дело за ансамблот Мањифико

Пантелеј Кочовски-Панче и Крсто Таушанов, ученици во Средното