Нови повластени цени за групи во хотел Руссиа

Иако до пред неколку години на нашите простори беше потполно непознат термин, „тим билдинг“ станува сè попопуларен меѓу силните компании. Тој се користи како средство за воспоставување и развој на чувство за соработка помеѓу колегите, за развивање на чувство на припадност во компанијата, како и меѓусебна доверба помеѓу сите вработени независно од позицијата на која работат.

Доколку се одлучите за својот тим да организирате „тим билдинг“ во Скопје, хотел Руссиа ви нуди нови повластени цени на хотелско сместување за групи со гратис користење на спа услуги. На располагање имате 22 метри долг базен, топли лежалки, џакузи, финска и инфра-црвена сауна, турска и парна бања. Ако вашите вработени можат да работат заедно, зошто и да не се опуштат и забавуваат заедно?
Зголемете ја мотивацијата за работа во вашиот тим преку подобра комуникација и разбирање меѓу вработените, благодарение на добро организиран „тим билдинг“. За информации и резервации јавете се на 072/246-085.

loading...

КОМЕНТАРИ