Нешто се готви…?

Денес е необичен ден. Во нашата редакција тукушто добивме фотографија од наш читател од многу интересна глетка во центарот на градот.

Имено, се појавиле четворица млади момци кои многу наликуваат на пекари и возат несекојдневни велосипеди. Освен оваа убава слика, ништо друго не знаеме за оваа појава којашто буди голем интерес и кај нас. Доколку некој има некаква информација, би го замолиле да ја сподели со нас.

loading...

КОМЕНТАРИ