Направија лом во кафеаната: Вака актерите од „Вљубениот ерген“ славеа за крајот од снимањето на серијата! (ВИДЕО)

Пред два месеци и официјално заврши снимањето на турската хит серија „Вљубениот ерген“, а големиот тим кој работеше на истата прослави за крајот од снимањето на 69-та епизода.

Од актерите, до режисерите, сценографите, фотографите… сите се собраа во кафеана каде со музика во живо славеа и пиеја во име на успешниот проект кој постигна огромен успех низ Европа и Азија.

Каква беше атмосферата, гледате од видеото во продолжение:

loading...

КОМЕНТАРИ