Мажите со овие 20 имиња ќе се оженат во 2017 година!

Ако сте во врска и се прашувате дали оваа година ќе влезете во брак со партнерот, тогаш имаме вести за вас – а се е поврзано со вашето име.

На листата се наоѓаат 20 имиња на мажи кои оваа година имаат најголеми шанси да се оженат, а истата е направена благодарение на проста математика.

 

Еве за што се работи – на основа на просечните години во кои мажите во Србија стапуваат во брак, до кој дојде тамошниот Завод за статистика, и кои изнесува 32 години – истражувачите се вратиле во минатото и ги откриле најпопуларните имиња кои се давани на машките деца пред 32 години.

Со самото тоа што овие имиња биле најпопуларни и што ги носат голем број на мажи во Србија, тоа се и најголемите шанси за влез во брак на повеќето – статистички гледано.

Погледнете ги тие 20 имиња на мажи кои оваа година најверојатно ќе застанат пред матичар.

1.Милош
2.Александар
3.Марко
4.Милан
5.Никола
6.Иван
7.Владимир
8.Ненад
9.Дејан
10.Драган
11.Дарко
12.Горан
13.Бојан
14.Немања
15.Душан
16.Саша
17.Игор
18.Мирослав
19.Зоран
20.Даниел

loading...

КОМЕНТАРИ