Македонец со руско срце, на -20 степени се санкаше на снегот (ВИДЕО)

- Категорија: Хит на денот

Погледнете го македонецот со руско срце кој што на -20 степени скоро гол се санкаше на ридот! Видео!

loading...

Слични објави

Камионџијата Андруш ги поздрави сите лажни профили на фејсбук! Сподете им на бившите, шо не е јасно?

Познатиот камионџија Андруш од Преспа, кој работи во