Wednesday, 1/10/2014 | 8:16 UTC+2
Турлитава

Луксузни куќи (фото)

Post by relatedRelated post

User Rating

Luksuzni kuki 12

Luksuzni kuki 1

Luksuzni kuki 2

Тераса со поглед на метропола. Далеку од градскиот метеж. Место за одмор и релаксација.

Luksuzni kuki 3

Luksuzni kuki 5

Тераса со базен со оглед на море…

Luksuzni kuki 6

Luksuzni kuki 7

Luksuzni kuki 8

Luksuzni kuki 9

Luksuzni kuki 10

Летна тераса со поглед на море. Преубав поглед, супер место за добар одмор и рекреација.

Luksuzni kuki 11

Луксузна бања со џакузи, камин, свеќи… совршено место за романтика.

Издвоивме неколку фотографии од најубавите луксузни куќи во светот. Се надеваме дека уживавте во прекрасните фотографии и прекрасните погледи од луксузните куќи.


Коментари

Последни твитови

  • Девојче родено во македонско семејство зборува и разбира само англиски - http://t.co/JJ8FxBIt7X 2 hours ago

  • ФОТО: Станав жена, а сега плачам повторно да бидам маж - http://t.co/YLuRlONKoe 2 hours ago

FACEBOOK