Кумановка се забавува на сред бел ден без музика

- Категорија: Хит на денот

Животот е убав или нешто друго е во прашање?

Автор: Величковски Мирослав

loading...

Слични објави

Камионџијата Андруш ги поздрави сите лажни профили на фејсбук! Сподете им на бившите, шо не е јасно?

Познатиот камионџија Андруш од Преспа, кој работи во