Кога некој „шизик“ ќе ѝ удри шамар на твојата другарка

Некој изгледа е многу заљубен… погледнете го видеото како заврши шизикот, не се препорачува за луѓе со слабо „срце“:

loading...

Остави кометар

Your email address will not be published. Required fields are marked *