Кога Македонка тверка со својот задник, тоа изгледа вака (ВИДЕО)

Станува збор за нов македонски видеоспот – погледнете
 Боро Бро е новото освежување на македонската рап-сцена. Пред неколку дена раперот го објави својот прв видеоспот за песната „Јас честам“, кој дефинитивно може да го ставиме во категоријата за – „+16“.
Во спотот се појавуваат две девојки, а едната од нив ги покажува танцувачките способности на својот задник. Мора да признаеме дека недостигаат вакви видеоспотови на македонската естрада. Погледнете:

loading...

КОМЕНТАРИ