КОЧАНСКА ЗИМСКА ИДИЛА – ВИДЕО

- Категорија: Македонија

Стефан и Столе сопствениците на „Fly  video production“ со најновото видео се потрудија да ни ја престават Кочанската зимска идила.

Како изгледа нашиот град погледнете на приложеното видео. Благодарност до Стефан и Столе.

loading...

Слични објави

Важна вест за сите кои се возат со автобусите на ЈСП – побрзо купете билет за јавен превоз со 5 возења гратис, од февруари се намалува на 2

Од први февруари  сегашните електронски билетите од 150