КАКВА БОМБА БЕШЕ: Оваа македонска пејачка ја остави естрадата, се омажи и денес живее на Аљаска (ФОТО)

Сигурни сме дека машката популација и тоа како ја интересира каде и што прави денес оваа наша пејачка

Сигурно повеќето од вас се сеќаваат на фолк-пејачката Јованка Житарова која пред неколку години жареше и палеше на македонската фолк-сцена. Беше позната по својот атрактивен изглед, не постоеше маж кој можеше да остане рамнодушен на нејзиниот изглед.

Денес таа е среќно мажена и живее во далечната и студена Аљаска, мајка е на две деца – близнаци и предава приватни часови по музика.

loading...

КОМЕНТАРИ