Детроит 2017: Премиера за Kia Stinger (ВИДЕО) CES 2017: Panasonic го претстави најнапредниот HUD во светот Дали и понатаму во зима го загревате моторот на автомобилот во место? Зимски пневматици – колку реално имаме потреба од нив? ЛАДЕН СТАРТ: Како палат автомобилите на -40С?

Денес ќе гледаме одлична видео компилација на неколку снимки каде јасно се гледа и прикажува стартување на мотори од различни автомобили во сурови зимски услови – на температури помеѓу -30 и -40 степени Целзиусови.

Mercedes, Audi, Toyota, Lada i Hyundai ги играат главните улоги, а на крајот од видео прилогот можеме да видиме како тоа го прават и тешкашите:

loading...

КОМЕНТАРИ