Јапонија побарала помош од Македонија за справување со снегот и …! Видео!

- Категорија: Хит на денот

Нашата служба за чистење снег веднаш им излегла во пресрет и резултатите се очигледни! Шегата на страна погледнете како изгледа снежната покривка на Јапонските Алпи на осторовот Хоншу! Можеби треба да побараме некој совет за чистење снег! Како да знаат шо прават!

loading...

Слични објави

Трамп го разреши непопуларниот амбасадор Џес Бејли, Македонија може да почне да слави

„ВИЕ СТЕ ОТПУШТЕНИ !!!! Доналд Трамп новиот претседател