Insanity – Најдобриот начин да ги согориме калориите по празниците

- Категорија: Фитнес

Аеробик центарот при СЦ „Јане Сандански“ ја нуди Insanity програмата, за која веќе сите знаеме дека ги носи најбрзите и најефикасните резултати. Insanity часовите се одржуваат секои понеделник, среда и петок од 20:30-21:30 часот, вторник и четврток од 18:30-19:30 часот и сабота од 11:30-12:30 часот.

Тренинзите се со брзо темпо и висок интензитет, вклучува кардиоваскуларни вежби, интервални тренинзи и плиометрија. Затоа, по празничниот период, за да го вратиме телото во фит форма ви предложуваме тренинзи од овој тип.

Цената за два пати неделно изнесува 1.200 денари, за три пати неделно 1.300 денари.

loading...

Слични објави

Запознајте ја Мартина Мицевска – Инструктор по Total body workout во аеробик центарот на СЦ Јане Сандански

1. Како и кога започна да се занимаваш