Иноватор-генијалец си направил дома аквариум од 75.000 литри

Аквариумот изгледа импресивно, се чисти единствено со нуркачка опрема, а месечно троши 1200 долари само за струја, бидејќи има многу силни светла за да растат растенијата внатре.

loading...

Остави кометар

Your email address will not be published. Required fields are marked *