Иновативната групација ЕКСЦЕС со нова песна насловена како МИЛИОН

Иновативните млади артисти Тракер и Јоцифер познати како дуо групација ЕКСЦЕС ви ја претставуваат новата песна насловена како „Милион“. Ексцес најавуваат албум во 2017та година. Исто така ни најавуваат да очекуваме многу добра клубска музика и многу нови спотови и соработки со други артисти.

loading...

КОМЕНТАРИ