Импресум

BiznismenОдговорно лице:

– Тони Стојковски

контакт:

email: info@turlitava.com


Редакција:

Glasanje– Томи Атанасовски – уредник

– Симона Трајковска

– Ивана Алексовска

– Кирил

– Славе Павловски


Надворешни соработници:

Covece so pismoСигма Дент

Конто Профит

– МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ Консалтинг

– Маја Филиповиќ

Models In


Биди наш соработник, контактирај не (овде)


 

loading...