Игор Џамбазов целосно го промени имиџот (ФОТО)

Игор Џамбазов 2017 ја почна со сосема нов имиџ. Тој како гроф се појави во „Кастинг талент шоу“, каде се избираат најдобрите за мјузиклот „Тајно моја“, посветен на Тоше Проески.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *