ГЛАСАЈТЕ: Кристијан Воденски номиниран за „Чудо од дете“ во боречките спортови во Германија!

- Категорија: Спорт

Кристијан Воденски, македонскиот млад и талентиран 11-годишен борач кој живее во Франкфурт, Германија е номиниран за наградата „Чудо од дете“ во боречките спортови во земјата.

Воденски, кој беше добитник на оваа награда пред две години, сега има посериозна конкуренција. Покрај Воденски, за наградата дете-борач во 2016 година ќе се натпреваруваат уште Елвин Хубер, Алим Алиев и Мухамед Агаев.

Гласањето трае до 5 јануари, а својот глас за Македонецот Кристијан Воденски може да го дадете ОВДЕ.

loading...

Слични објави

Рекреирајте се за половична цена во ТК Теннис Парк во недела

ТК Теннис Парк при СЦ „Јане Сандански” реши