(ГАЛЕРИЈА) Македонка има повеќе “пазачи” на Инстаграм од целата естрада заедно

- Категорија: Фото

Најпопуларната Македонка на Инстаграм, Кристина Кочова, има дури 75.000 следбеници. Оваа бројка е поголема од вкупниот број на обожавателите на нашата естрада, заедно.

Одговорот на прашањето “Зошто?” дајте го самите!

loading...

Слични објави

Фотографии со кои се докажува дека Росана има најдобар заедник на планетата земја!

Погледнете ги овие фотографии на австралискиот модел Росана