Фото: Смрзнување на балон од сапуница на -23 степени

- Категорија: Фото

Еве како изгледа кога ќе смрзне балон од сапуница на -23 степени. Прекрасна глетка…

loading...

Слични објави

Фотографии со кои се докажува дека Росана има најдобар заедник на планетата земја!

Погледнете ги овие фотографии на австралискиот модел Росана