Thursday, 23/10/2014 | 8:36 UTC+2
Турлитава

Фото галерија – Тигри (бр. 3)

Post by relatedRelated post

User Rating

Тигар (Panthera tigris) е најголемиот видови мачки, достигнувајќи должина на телото до 3,3 метри и тежина до 306 кг.
Еве неколку прекрасни фотографии од нив кои ќе ви го одземат здивот…

Tiger 4.24 Tiger 4.1 Tiger 4.3 Tiger 4.4 Tiger 4.5 Tiger 4.6 Tiger 4.8 Tiger 4.9 Tiger 4.10 Tiger 4.11 Tiger 4.12 Tiger 4.13 Tiger 4.14 Tiger 4.15 Tiger 4.16 Tiger 4.17 Tiger 4.19 Tiger 4.20 Tiger 4.21 Tiger 4.22

извор: Tiger Pictures


Коментари

Последни твитови

  • Немате доволно простор во фрижидерот? Направете екстра простор со овие магнетни шини - http://t.co/88JrPCKhmF 4 hours ago

  • „STITCHES“ нов едиторијал на младиот фотограф Ѓорѓи Десподов во соработка со дизајнерката Ивана Ни... - http://t.co/NqL7FkOm6Z 7 hours ago

FACEBOOK