Фантастичен трик: Исечете ја бананата на тркала додека е се уште во кора (видео)

Доколку сакате да ги импресионирате вашите гости со нешто сосема невообичаено тогаш ова е нешто што треба да го направите. Погледнете како да исечете банана додека е се уште во кора.
Внимателно погледнете и подгответе банана и игла:

loading...

КОМЕНТАРИ