Здравје и убавина

Живот Здравје и убавина

Есенското време е време кога многу луѓе се враќаат во теретана,а зелениот билен напиток е еден од најпопуларните напитоци за тоа што на повеќето им е потребно,а тоа ...
0
Живот Здравје и убавина

Кај здравите луѓе црниот дроб тежи околу еден килограм и спаѓа во витални органи кои вршат преку 200 функции во организмот. Задолжен е за варење,ги синтетизира главните и ...
0
Живот Здравје и убавина

Иако овие пасти чинат три пати повеќе од обичните,повќе од 40% луѓе ги користат и веруваат во избелувачкиот ефект. Овие пасти работат на база на избелување или абразивност.Неодамна ...
0
Живот Здравје и убавина

Повредите на вагината се должат на активностите кои жените редовно ги практикуваат.Дознајте на кои три начини може да ги повредите своите интимни делови и како во иднина да ...
0
Живот Здравје и убавина

Има неколку рецепти за овие колачиња и секој од нив е многу вкусен Прво, состојките: 1.5 чаши со кокосни снегулки 1/4 чаша семки од сончоглед 1/2 чаша протеински ...
0
Живот Здравје и убавина

Овој рецепт ни покажува дека денес е совршен ден за вегетеријанците и љубителите на месо. Оваа супа е богата со здрави маски и има вкус во кој ќе ...
0
Живот Здравје и убавина

Сите го сакаме вкусот на тиква во питите и сите останати слатки задоволства, но овој рецепт за пита од тиква е вистински погодок! Ви препорачуваме да купите 12 ...
0
Живот Здравје и убавина

Сите ние додаваме сол во храната, но само неколку се свесни дека солта може да биде од голема помош во лекувањето на разни здравствени проблеми. На пример, ако ...
0
Живот Здравје и убавина

Парењето на вагината во кинеската медицина се спроведува за ширење на крвните садови,подобра циркулација,а со тоа и поголема циркулација во ткивото за опуштање на мускулите од карлицата. Што ...
0
Живот Здравје и убавина

Умрел од старост,а ракот кој му бил дијагнозиран пред повеќе од 45 години не постоел во неговото тело Кога докторите му дијагнозирале неизлечлив рак на белите дробови,тој се ...
0