Фитнес

Фитнес

Фитнес центарот “Cybex” и Спа Центарот “Anne Semonin” подготвија неодолива понуда за месец јануари. Сé она што ви е потребно за да се опуштите по работните обврски – ...
0
Фитнес

Аеробик центарот при СЦ „Јане Сандански“ ја нуди Insanity програмата, за која веќе сите знаеме дека ги носи најбрзите и најефикасните резултати. Insanity часовите се одржуваат секои понеделник, ...
0
Фитнес

Секогаш можеме да најдеме начин како да останеме фит кога количината на храна е зголемена. Не заборавајте дека само неколку месеци не делат од лето, плажа и бикини. ...
0
Фитнес

Особено во овој период од годината, поголем број тренинзи се од затворен тип. Кога трчањето покрај кеј го заменуваме со трчање на трака во теретана, убаво е знаеме ...
0