Фенг Шуи

Доколку сакате да ги импресионирате вашите гости со нешто сосема невообичаено тогаш ова е нешто што треба да го направите. Погледнете како да исечете банана додека е се ...
0

Аквариумот изгледа импресивно, се чисти единствено со нуркачка опрема, а месечно троши 1200 долари само за струја, бидејќи има многу силни светла за да растат растенијата внатре. loading... ...
0

Пустината Сахара е последното место на кое би очекувале да има снег, со оглед на тоа дека претставува едно од најсувите и најтоплите региони во светот со просечна ...
0

Некој изгледа е многу заљубен… погледнете го видеото како заврши шизикот, не се препорачува за луѓе со слабо „срце“: loading... ...
0
Фенг Шуи

Уште малку остана од 2016, а потоа ќе ја испратиме со луда журка и ќе ја дочекаме новата 2017. Сите се надеваме на нов почеток, повеќ здравје, мир, ...
0

Натпреварувачите во новото руско реално шоу, опремени со ножеви, ќе бидат фрлени на девет месеци во сибирската сурова дивина во борба со мечки, волци и екстремно ниски температури. ...
0
Фенг Шуи

Теодора Ќамил (23), Ивана Кецман (28) и Јелена Романиќ (23) се уапсени откако еден белграѓанин го уценувале со снимка од сексуални односи со Теодора. Тој досега им исплатил ...
0
Фенг Шуи

Се враќав од работа и го видов ова ливче залепено на влезот од зградата. Решив да направам добро дело и да и помогнам на госпоѓата со 500 денари, ...
0
Фенг Шуи

Пророчицата баба Ванѓа, која почина пред 20 години, предвиде дека „Европа каква што ние ја знаеме нема да постои по 2016 година“. Многумина деновиве во „Брегзит“ го гледаат ...
0

Денес во Тајланд над 5000 училишта го собраа своите ученици на едно место за да се направи настан со кој ќе се апелира до светот. Идејата е да ...
0