Живот

Живот

Херојскиот чин на едно куче го спаси двегодишното момче од сигурна смрт,за време на зимата. Неодговорната мајка го оставила своето двегодишно дете во колибата на -21°C а кучето ...
0
Љубов и секс Живот

Доколку се сомневате дека вашиот партнер прави нешто што не би требало,многу е важно да знаете кога сигналите се доволно силни,па своите сомнежи да ги изнесете без страв.Во ...
0
Љубов и секс Живот

Секогаш бидете внимателни што ставате во уста. Играчките за возрасни имаат значително помалку опасни хемиски супстанци во нив отколку во детските играчки, се вели во новиот извештај во ...
0
Живот

Ова се 10-те најдлабоки јами во светот направени или од човечка рака или од самата природа. Покрај нив човек може да се чувствува само неверојатно ситен. 1.Портата од ...
0
Живот

Дали се роботите попаметни од луѓето? Робот со име  „Wangzai“ ги победил човечките противници во еден популарен квиз на знаење во Кина. Роботот е дело на кинеската компанија ...
0
Живот Здравје и убавина

Есенското време е време кога многу луѓе се враќаат во теретана,а зелениот билен напиток е еден од најпопуларните напитоци за тоа што на повеќето им е потребно,а тоа ...
0
Живот Здравје и убавина

Кај здравите луѓе црниот дроб тежи околу еден килограм и спаѓа во витални органи кои вршат преку 200 функции во организмот. Задолжен е за варење,ги синтетизира главните и ...
0
Живот Здравје и убавина

Иако овие пасти чинат три пати повеќе од обичните,повќе од 40% луѓе ги користат и веруваат во избелувачкиот ефект. Овие пасти работат на база на избелување или абразивност.Неодамна ...
0
Живот Здравје и убавина

Повредите на вагината се должат на активностите кои жените редовно ги практикуваат.Дознајте на кои три начини може да ги повредите своите интимни делови и како во иднина да ...
0
Живот Здравје и убавина

Има неколку рецепти за овие колачиња и секој од нив е многу вкусен Прво, состојките: 1.5 чаши со кокосни снегулки 1/4 чаша семки од сончоглед 1/2 чаша протеински ...
0