Патување

Патување

Многу сакам да патувам. Толку многу сакам да патувам, што понекогаш мислам дека во тоа се состои и смислата на животот. Мислам дека убавината во животот се состои ...
0
Патување

“Птичји остров”, одалечен на само 20 минути со брод од селото Пласенсија во Белизе, е мал остров кој е сместен на корален гребен. Туристите го обожуваат поради приватноста ...
0
Патување

Банско сеуште го одржува епитетот за најпобарувана зимска дестинација за македонските туристи . Изобилува со многу хотели, симпатични ресторанчиња и секако прекрасен скијачки центар. Дополнително чистиот планиски воздух, ...
0
Патување

ПОНЕДЕЛНИК, 16 ЈАНУАРИ 2017 09:25:00 АМСМ СЛУЖБА ЗА ПОМОШ И ИНФОРМАЦИИ известува: ЗАБРАНА ЗА ТЕШКИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА:Забрана за сообраќај за тешки товарни возила е воведена на планинските превои ...
0
Патување

Во ова видео експерт за акумулатори говори за тоа што може вас да ве спаси да не купувате нов акумулатор во зима… Погледнете во продолжение… loading... ...
0
Патување

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила  на на планиските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП Македонијапат. Забраната е укината во 12:50 часот. loading... ...
0
Патување

Секој возач што треба да се обидат на сув да знае да ги стави синџири на гумени тркала од своето возило пред куќата или зграда, да се види ...
0
Патување

Перењето на возилата во зима овозможува навреме да ги заштитиме од несакани дејства. На тој начин возилата траат подолго и ја задржуваат цената. Секоја појава на снег, валкани ...
0
Патување

Од 1 јануари 2017 година влегува во сила Интегрираниот Тарифен Систем кој важи за сите превозници, вклучително и приватните превозници. Почнувајќи од новата година, корисниците на јавниот превоз ...
0

ЛАПОНИЈА-Домот на Дедо Мраз Лапонија не се смета за држава, таа е северна покраина на Финска, нејзината територија се простира уште на три други држави Норвешка, Шведска и ...
0