Сцена

Сцена

Најновата реклама на SIGNORI – “The Power Suit”, наскоро ќе се појави на светскaта модна телевизија Fashion TV. Темата во видеото е животниот стил на еден млад, современ ...
0
Сцена

Ана Стојанов важи за една од најзгодните и најубави водителки во Битола. Таа една година ја разубавува програмата на регионалната телевизија Мега каде работи како новинар и водител, ...
0
Сцена

“Враќање на антихеројот” е насловот на првата официјална есен – зима колекција на модното име “Papaz” која беше презентирана на Моден викенд Скопје. Испровоциран од нетипичниот пристап за ...
1