Останато

Останато

Цел на програмата: Оваа забавна програма пред се има едукативен карактер бидејќи за време на истата предвидено е да се совладаат основните новинарски правила и кодекси на однесување ...
0
Останато

Како произлезе идејата за школата за водители? Цеце: Ќе се сложите дека убавите работи секогаш се случуваат спонтано, па така дојде и поканата од Даста академијата… сметам дека ...
0
Останато

Френдзанија Томпсон (19) студентка на Блин Колеџот во Тексас, во намера да почне кариера во светот на модата, сакаше да направи сет фотографии на желелезничката станица и токму ...
0
Останато

Луксузниот Hotel Russia & Spa најавува отворање на нов салон за убавина „Корани ИС”, кој ќе располага со фризерски салон и услуги за маникир и педикир и ќе ...
0
Останато

Македонскиот познат бренд Завар Дизајн што се занимава со дизајнирани радијатори претпознатливи во Европа и светот ја продолжува својата традиција на учество на Skopje Design Week 2016, настан ...
0